Aanmaning ontvangen?

Direct betalen via iDeal of bank

U kunt bij Faircasso via iDeal betalen.
Onder vermelding van het dossiernummer (betaalt u voor iemand anders, vermeld dan ook naam en adres van die persoon) kunt u het totaalbedrag overmaken via het aanklikken van de verzendbutton;

Als u via uw eigen bank een bedrag wilt overschrijven dan dient u uw dossiernummer en de naam van de persoon of bedrijf namens wie u de betaling verricht te vermelden. Geld kunt u overmaken op rekeningnummer NL31 INGB 000 6580524 te name van Faircasso.

Contant betalen

Het is ook mogelijk om contant bij het GWK (Grens Wissel Kantoor) te betalen. Vergeet niet om ook dan het dossiernummer te vermelden. Als iemand anders voor u gaat betalen laat diegene dan naast het dossiernummer ook uw naam en adres vermelden, zodat we de betaling kunnen herkennen. Voor betalingen via bank of GWK gebruikt u ons IBAN nummer NL31 INGB 0006 5805 24 ten name van Faircasso (de kosten die het GWK doorberekend voor een betaling bij het GWK bedragen 3% van het transactiebedrag met een minimum van €9,50).

Het is ook mogelijk om aan de balie van ons kantoor te Rotterdam contant te betalen. Het adres is Schiedamsedijk 38, 3011 ED te Rotterdam.

Betalingsregeling aanvragen

Als u de achterstand niet in één keer kunt betalen, neem dan contact op om te informeren naar de mogelijkheden van een betalingsregeling. Eén en ander is afhankelijk van uw afloscapaciteit en de hoogte van de achterstand. Soms is het noodzakelijk om toestemming te vragen aan uw schuldeiser. Voor vragen kunt u ons bellen op 010 – 79 00 632 of u stuurt een e-mail naar debiteuren@faircasso.nl. We nemen dan binnen een paar dagen contact met u op om aan te geven of de regeling akkoord is of wanneer we nog vragen hebben.

U kunt niet betalen

Als u even helemaal geen ruimte heeft om de achterstand direct te betalen en nu ook even geen regeling kunt treffen is het enorm belangrijk dat u toch zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Hiermee voorkomt u dat de achterstand uiteindelijk wordt overgedragen aan de deurwaarder en de kosten onnodig oplopen. In sommige situaties parkeren we de achterstand even totdat u wel ruimte heeft. In dit soort gevallen is openheid van zaken een voorwaarde, wij moeten aan uw schuldeiser natuurlijk onderbouwen dat er nu geen aflosmogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 – 79 00 632 of per email via debiteuren@faircasso.nl.