Senior incassomedewerker/ meewerkend teamleider (tijdelijk) 

Als tijdelijke vervanging zijn wij op zoek naar een Senior Incassomedewerker. In deze functie ben je een echte duizendpoot. Je coacht ’de incassomedewerkers en werkt nieuwe collega’s in, je behandelt de complexere incasso- en schulddossiers en lost eventuele klachten van debiteuren of een opdrachtgever op. Nieuwe opdrachten worden door jou gecontroleerd en ingelezen. Samen met het team bekijk je steeds waar we aandacht aan moeten besteden en maak je een taakverdeling. Je draait rapportages over de voortgang en bespreekt de resultaten en eventuele verbeterpunten met de manager. Je zorgt ervoor dat de dossiers waar al het mogelijke in is gedaan worden overgedragen aan de gerechtsdeurwaarder, maar bewaakt ook de kwaliteit van het incassoproces bij die gerechtsdeurwaarder. Sociaal incasseren stopt niet bij overdracht van zo’n dossier. En niet te vergeten, voor 4 uur per week zet je je als vrijwilliger in binnen het Schuldhulp Begeleidingsteam van Stichting Faircasso Foundation. 

Wie ben jij?

Je snapt dat in de huidige maatschappij incasso een noodzakelijk kwaad is maar je wilt niet dat mensen onnodig verder in de problemen komen. Daarom wil je er alles aan doen om je collega’s te faciliteren om debiteuren goed te kunnen helpen. Je vindt het leuk om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn, maar kan ook goed prioriteiten stellen. Daarom werk je geordend en planmatig maar je schiet niet in de stress als een dag anders loopt door onverwachte werkzaamheden. Zorgen voor tevreden collega’s, debiteuren en opdrachtgevers is jouw primaire doelstelling en met plezier doe je er alles aan om dat te realiseren.

Wat bieden we jou?

  • Werken bij een unieke en authentieke organisatie
  • Tijdelijke overeenkomst (7 maanden -indien gewenst kan het daarna wellicht een vaste aanstelling worden-)
  • Afwisselende, zelfstandige en flexibele functie met de kans om Nederland een beetje mooier te maken
  • Een gezellig team van collega’s en informele werksfeer
  • Een marktconform salaris (indicatie €2.500bruto o.b.v. 40 uur)
  • Reiskosten worden vergoed
  • Je werktijden zijn in overleg op maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als in de avond (40 uur)
  • 24 vakantiedagen
  • Pensioenregeling
  • Een plek in ons vrijwillige schuldhulpteam voor 4 uur per week, waarvan 2 uur door ons betaald.

Dit zijn wij

Faircasso is een incassobureau met een bijzondere missie. Wij willen dat niet alleen Faircasso maar heel Nederland op een sociale manier gaat incasseren. Sinds 2014 geven we het goede voorbeeld en inspireren we anderen om dit voorbeeld te volgen. Zodat we samen wat kunnen doen aan de schuldenproblematiek en mensen niet onderuit halen, maar overeind helpen. Deze werkwijze slaat aan! We groeien snel en zijn daarom op zoek naar collega’s die mee willen bouwen aan de toekomst van Faircasso.

Hoe werkt solliciteren?

Kom jij je bed uit voor de missie van Faircasso? Geloof je in het werk dat we met elkaar doen en ben je gemotiveerd om mensen te helpen? Ben je daarnaast bereid om mee te draaien in het Schuldhulpteam? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie via sollicitaties@faircasso.nl.

 

Na ontvangst ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen bericht van ons over de eventuele vervolgstappen.

 

Heb je eerst nog vragen? Bel gerust met Lia van Erk - 0628749515