Terug naar overzicht

Het Faircasso Effect voor jouw bedrijf

faircasso effect bij
Selina van Loon02 August 2021
  • Deel:

Faircasso is anders en daar zijn wij trots op! Als grondleggers van sociaal incasseren streven we naar een beter incassoresultaat, lagere kosten en minimaal dezelfde resultaten en realiseren we sociale impact: Het Faircasso Effect. Graag schreeuwen we het van de daken: sociaal incasseren werkt!

Het Faircasso Effect

Want het moet anders, het kán anders!

Maar schreeuwen alleen is niet voldoende. Regelmatig ontvangen wij waardevolle feedback, wat pas écht laat zien wat de sociale impact is. Deze verhalen willen we je niet onthouden. En daarom delen we graag deze verhalen in de vorm van Het Faircasso Effect met jou. Voordat we dat doen willen we het met je hebben over de term sociaal verantwoord ondernemen.

Sociaal verantwoord ondernemen

Binnen de incassosector een term die je steeds vaker hoort: ‘sociaal verantwoord ondernemen’. Bij Faircasso weten we ‘het is makkelijker gezegd, dan gedaan’. Voor ons betekent het dat we mensen tegen lage kosten willen helpen een betaling te doen, in plaats van een betaling afdwingen of mensen verder de schulden in werken. Incasso doen we op een vriendelijke manier, met flexibele maatwerk betaaloplossingen. En de deurwaarder, die houden we graag buiten de deur. Als er meer schulden zijn, helpen we de betaler ook daar mee. Onze winst besteden we grotendeels aan het helpen van mensen met schulden. Dus sneller, goedkoper en meteen een oplossing voor de schulden van de betaler. Dat noemen wij: Het Faircasso effect!

Sociale Impact

Wij van Faircasso weten als geen ander dat er een verschil is tussen zeggen en doen. Voelt iets niet goed? Dan doen we het niet! Bovendien kan nu iets ethisch verantwoord zijn maar volgend jaar niet meer. Dan kijken we ook kritisch naar onszelf. Laten wij de daad bij het woord voegen. Want het zit in ons DNA om sociale en duurzame impact te maken. Wij kunnen hier geen genoeg van krijgen en blijven constant streven naar een nog betere dienstverlening, allemaal voor meer sociale impact. Dat wil jij toch ook?

Houd onze socials in de gaten voor de eerste editie van Het Faircasso Effect.

Contact

Wil je meer weten over hoe wij dit doen? Of wil jij dat wij Het Faircasso Effect ook maken voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons via sales@faircasso.nl. En blijf ons volgen via onze socials, nieuwsbrief en website. Hier vind je binnenkort meer verhalen van Het Faircasso Effect.

faircasso effect bij
Selina van Loon02 August 2021
  • Deel:
duim omhoog

Volg onze beweging naar eerlijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief - Het Goed Nieuwsbericht - en blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws over menselijk incasseren.

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden